Energieverbruik automatisch bepalen

Koen shared this idea 2 months ago
Declined

Hii alls je slimme meter is gekoppeld dan is het energieverbruik toch bekend? Kan deze dan niet automatisch ingevuld zijn als het energieverbruik voor dat adres? Want die moet je nog steeds zelfinvullen en bijhouden en dat is wel het verbruik waar de vergelijking op wordt gedaan. Ik heb nu veel lager verbruik dan vorig jaar maar zag niet dat de vergelijking op het oude verbruik was gedaan.

Replies (2)

photo
15

Bedankt voor je feedback. De data wordt opgehaald vanaf het moment dat je koppeling actief is en dat kan niet met terugwerkende kracht. We hebben ervoor gekozen om het op dit moment nog niet over te nemen in de vergelijking, omdat je een heel jaar aan verbruik hiervoor nodig hebt. Daarnaast loopt voor iedereen de contractperiode anders en moet daarom goed nagedacht worden over de implementatie. Hopelijk kunnen we zoiets in de toekomst toevoegen.

photo
5

Creëer dan de optie om éénmalig de jaarverbruiken per maand in te geven. De contractperiode is daarbij niet interessant; alle vergelijkingen vinden immers plaats op jaarverbruiken.

Leave a Comment
 
Attach a file